Bij het bestellen al enige twijfel over de webshop. Toch besteld ( een toetsenbord). Aller eerst moet ik 5 euro bezorgkosten betalen voor iets wat door de brievenbus past, dit viel al erg tegen. Na een nette bevestiging moet ik 4 dagen wachten tot mijn bestelling binnen is gekomen. Wat er vervolgens uit de goedkope envolop komt is bijzonder te noemen. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt. De doos zat bij elkaar geplakt met plakband anders zou deze uit elkaar vallen. Vervolgens haal ik het toetsenbord uit de doos en er zitten duidelijke gebruikerssporen op. Krassen, deuken en de behuizing compleet uit elkaar bij het opladerpunt. Uiteraard dit product terug gestuurd. Overigens wel de retourkosten netjes terug gehad en om een nieuw toetsenbord gevraagd. Na 14 dagen had ik dan eindelijk mijn toetsenbord weer binnen. Nu ook weer de doos opengemaakt en in een goedkope envolop. WEER duidelijke gebruikssporen en WEER deuken in het alluminium frame. zeer teleurstellend deze webshop. Geen aanrader.
VerzendingSlechte ervaring. Het product zat niet goed beschermd in een goedkope envolop.
KlantenserviceWerd redelijk te woord gestaan in de chat. Slecht Nederlands en geen hele zinnen.