MediaMarkt.be

Koopje gevonden met BTW actie. LG 55LB730V voor maar 660,33 EUR! (bijna de helft van gemiddelde prijs op andere websites) Na wat research meteen overgegaan tot aankoop. Betalen ging makkelijk via de meest gebruikte methodes. (Paypal, kredietkaart,...) Zelf betaal ik met Maestro (bancontact/pin)

Verzending liet even op zich wachten. Via de website stond 2-3 dagen levertermijn. In realiteit bleek dit een week te zijn. Niettemin zeer tevreden over de effectieve levering. Sms bericht avond voordien met indicatie van het uur van levering én een sms de dag zelf een half uur voor levering. allemaal mooi op tijd en dat is makkelijk als je niet een hele dag thuis wil zitten wachten! :)

Omdat de levering iets langer duurde dan werd beloofd heb ik contact gehad met de klantenservice. De dag nadien werd ik opgebeld om een afspraak te maken voor de levering. En zoals reeds vermeld werd alles netjes op tijd geleverd... TV staat nu te pronken in onze woonkamer! Beste koop van dit jaar tot nog toe...

Scorekaart voor MediaMarkt.be