Dit is een van de beste webshops die ik ken. Verzenden zeer snel en zeer scherpe prijzen op nieuwe moederborden van de iets oudere maar ook recentere sockets. Laatste bestelling een moederbord was niet goed voor mijn gebruik, heb ik kosteloos een veel duurder bord opgestuurd gekregen als vervanger, wat een service.
Ook kan je er goed shoppen voor hardeschijven, 160 gb voor 15 euro, echt super handig als je een budget systeem bouwd.
Mailtjes reageren ze supersnel op, en ze denken met je mee als je een vraag hebt.
Ik zal hier nog vaak bestellen en ik raad mensen aan die computer onderdelen tegen scherpe prijzen zoeken, vooral moederborden, sla je slag, dealstunter is een heel erg goede keuze.
Paketten worden altijd goed beschermd met bubbeltjes plastic en een doos om het product doos heen. Ik heb wel 10 moederborden besteld bij dealstunter en alles is altijd netjes aangekomen, zeer goed verpakt.
KlantenserviceZeer behulpzaam, reageren binnen paar minuten op je email, zeker een shop waar je graag terugkomt na de eerste ervaring.