Ik zocht een vaatwasser en deze shop was de goedkoopste voor mijn specifieke model die ik zocht. Besteld, online betaald en leverdatum gekozen. Lekker makkelijk.
Binnen een half uur een geautomatiseerde mail dat ik een nieuwer model kreeg. Blijkbaar is dit normaal bij deze webshop?
Mijn grootste rant gaat over de vervoerder. Hoewel de shop weinig invloed op het proces heeft, zou ik vanwege deze vervoerder niet meer hier kiezen. WAARDELOOS.
Ze bieden een optie om live te volgen waar je zending is. Helaas klopt deze niet waardoor er ineens een chauffeur op de stoep stond terwijl hij er nog niet had moeten zijn. Ook zouden ze 15-30 minuten van tevoren bellen. Hadden ze dit gedaan, was ik er binnen 10 minuten geweest. Nu vertrok de vervoerder zonder overleg. De volgende dag bij poging 2 werd ik gebeld dat hij er over 5 minuten zou zijn, maar kreeg ik na 3 uur eindelijk weer contact om te horen dat mijn zending zoek was(?!). De volgende dag kwam er niets en op de 4e dag kwam er weer niemand. Volgens de klantenservice had ik de zending geannuleerd. Inmiddels een nieuwe afspraak met shop om tegen korting zelf een nieuwe op te halen, staat er ineens 2 uur later dan uiterlijk afgesproken een chauffeur op de stoep.
Nogmaals : het proces heeft de shop geen invloed op, wel op de keuze van deze ballentent.
De shop nam mijn probleem serieus, ging er achter aan maar kon ook niet veel doen. Een nieuwe bestelling was mogelijk maar niet met een andere vervoerder. Na het rampenverhaal hebben ze een nieuwe order gemaakt en een vaatwasser apart gezet, zonder dat de oorspronkelijk zending bij hun terecht was. Ik kon korting krijgen als ik deze zelf kwam halen (bovenop de afhaal prijs). Uiteindelijk deze geannuleerd omdat er toch nog geleverd werd.