All4games

Ik kan deze review twee keer plaatsen, aangezien ik twee orders heb staan die nooit geleverd en terugbetaald zijn, maar plaats er één (deze).

Na vele duizenden bestellingen voor privé en werk is dit de slechte ervaring ooit voor mij geweest. Dit is ook de eerste keer dat er gewoon niet geleverd wordt, gedekt in verhalen die gewoonweg niet kloppen. Daarnaast geen communicatie of restituering meer. Voordat ik het juridische pad op wou gaan, heeft deze jongen zich failliet laten verklaren.

Geld weg, betaald met iDeal. De Nederlandse banken kunnen nog veel leren van de creditcard maatschappijen en Paypal. Gewoonweg waardeloos dat er nog geen beschermrecht is voor de consument.

Spijtige zaak. Voor ruim €150,- de mist in gegaan. Ik had al een sterk gevoel hier niet te bestellen, maar tegen beter weten in toch gedaan. Had al een slecht gevoel over de hoge review scores, omdat na checken bleek dat die accounts allemaal net aangemaakt te zijn.

Op 04-02-2015 heb ik twee bestellingen geplaatst en heb vervolgens deze toko gemaild op 08-02-2015 waar mijn goederen bleven, omdat bij één order alle spellen op voorraad waren en de spellen in de andere order niet. Ik had de spellen snel nodig waarvan die op voorraad waren.
Op 10-02-2015 kreeg ik reactie van Jordi Palm dat ordernummer: 75309 reeds onderweg is naar mij, wat totaal een leugen is. Deze order is nooit verstuurd geweest. In de status van deze bestelling stond tevens "gereedklaar", en dat wil niet zeggen dat deze verzonden is.

Zie mijn volledige bericht @ https://gathering.tweaker...message/44203027#44203027

Gewoonweg nooit geleverd.
Claimen dat de het verzonden is, terwijl de status van de bestelling "gereedklaar" is en niets is aangemeld bij PostNL.
Totaal waardeloos.

Waardeloze beloftes (leugens) en daarna niet meer reageren.
Totaal waardeloos.

Scorekaart voor All4games