Beat-it.nl | alleen zakelijk

Ik heb een notebook gekocht via beat-it. Al snel bleek dat ik thuis niet op mijn Wifi kon komen. Meteen verwezen ze me door naar de Lenovo helpdesk. Ik hield hen continu in de loop maar ze hebben geen moment met een oplossing gekomen. Toen ik voorstelde de notebook terug te sturen, gaven ze aan dat dat niet kon en dat ik bij Lenovo moest zijn.

Anno 2015 is dat echt een klantrelatie die niet meer kan.

N.a.v. deze review nam Beat-It gelijk contact met mij op om aan te geven wat ze wel hadden gedaan. Wel typisch dat de review daarvoor nodig was. Ze gaven na wat mail wisseling aan dat ze me zouden helpen als ik deze review eerst zou verwijderen. Dat ga ik uiteraard niet doen. Ze helpen me nu dus niet verder. Verder gaven ze te kennen dat ze me aansprakelijk hielden voor geleden schade en dat ze, indien nodig, aangifte doen van laster/smaad.

Geen levering van vervangende laptop als deze niet werkt. Erg teleurstellend dus.

Eigenlijk geen. Ze verwezen meteen door naar Lenovo en lieten me aan mijn eigen lot over. Op een gegeven moment reageerde er ook niemand meer.

De laptop zelf is niet defect, maar het ligt aan de router van de klant. Verder is het bij ons zo dat de garantie altijd door de fabrikant wordt afgehandeld. Wij spelen daarbij indien nodig een bemiddelende rol, maar de klant heeft opties naar voren gebracht die voor ons geen optie zijn. O.a. het terugnemen van de notebook waarbij de klant een ander model wilde kiezen, of het opsturen van een router zodat hij de zaak kon doortesten. Als webshop is dat niet haalbaar. Ons wordt verweten dat we niet klantgericht zijn, maar we kunnen de klant gewoon niet in zijn (onredelijke) eisen en wensen tegemoet komen.

Lenovo is degene die bij de afhandeling in onze optiek steken heeft laten vallen. De afhandeling had veel sneller gekund. Dit hebben we Lenovo ook laten weten. Maar anders dan de klant suggereert hebben we een actieve houding aangenomen en Lenovo steeds aangespoord. Blijft staan dat de garantie wel door de fabrikant afgehandeld moet worden. Een laptop is defect of deze is niet defect. De klant lijkt dit antwoord niet te willen accepteren. Hierop is door hem een review geplaatst die op geen manier een weergave is van de feiten. Nadat we contact hebben opgenomen werden we voor de keuze gesteld om een van zijn opties te accepteren, omdat anders de review zou blijven bestaan. Zo werken we niet.

PS wij adviseren sowieso HP: nooit problemen met de garantieafhandeling

Scorekaart voor Beat-it.nl | alleen zakelijk