Paradigit België

Duidelijk webshop, verzending prijs is inbegrepen, duidelijk stock voorraad en betaling mogelijkheid is heel gemakkelijk, zeker voor Belgische klanten.

Pakket kwam onbeschadigd aan, heb gelukkig ook geen cowboy hier rond rijden, was ingepakt met bruin papier, had liever lucht kussen gezien, maar tegenwoordig word bruin papier meer en meer gebruikt bij vele webshops .

After sale service en sale via chat is zeer goed, hulpvaardige mensen en denken met u mee. Had een moederbord bestelt, deze had wat verf af en had dit gemeld via de chat op hun site. Hier werd ik zeer goed geholpen en moest het pakket retour sturen, dit kon gratis via kiala. Maar daar ikzelf al problemen heb gehad met kiala en dit wegens het te lang onderweg zijn van een pakket, heb ik dit via post.nl gedaan, dit gaat sneller en men weet zeker dat het de volgende dag aankomt, het is dan op eigen kosten, maar men is wel zeker dat het op tijd aankomt. Dus tot nu toe kan ik zeggen dat ik zeer goed geholpen ben geweest met mijn retour aanvraag, nu is alleen wachten hoe de retour behandeld wordt.

Scorekaart voor Paradigit België