Website ziet er opzich uitstekend uit, wat echter opvalt zijn de spelfouten! De prijs voor een PS4 was goedkoper dan een andere site, daarom toch lichte argwaan. Hierom de voorwaarden snel doorgekeken, raar dat daar spelfouten in zitten.
Wat daarnaast opvalt is dat bepaalde links op hun website op mobiel helemaal niet werken, dit wekt ook argwaan. Zo werkt bijvoorbeeld de retouren link in hun footer helemaal niet, erg vreemd!
Rare contact tijden, dagelijks bereikbaar tussen 10:00 en 12:00 uur. Dit vind ik erg korte tijden, raar voor zo'n bedrijf.
De verzending was uitstekend, maar dit komt natuurlijk door DPD zelf. Zij mailen je met een levertijd, geven je de mogelijkheid de verzendtijd/datum te wijzigen.
KlantenserviceIn een woord waardeloos! Kennelijk staat in hun voorwaarden dat ze 10% van het aankoopbedrag mogen inhouden. Dit mag niet eens! Zoek hier de consumentenwetgeving maar voor op. Toen ik ze belde probeerde de telefonist mij hier dan ook mee af te schepen. Dat ik hier rekening mee moest houden.
Pas toen ik de wetgeving naar hun gestuurd heb gingen ze overstag. De mail die ik hierna heb ontvangen was dan ook alles behalve vriendelijk te noemen. Ik zou hier echt nooit meer iets bestellen, het blijkt maar weer dat je toch beter bij een grotere partij iets kunt bestellen. (Neme een Wehkamp, hier is retourneren bijvoorbeeld ook gratis).