Bestelling plaatsen ging redelijk vlot. Terugkoppeling is niet correct. Product had status "verzonden" al na 4 dagen, echter nu 2,5 week later, nog steeds niks ontvangen. Contact via telefoon ronduit slecht. Hij (eenmanszaakje) neemt nooit op, en beloofd dingen die niet gedaan worden.
Verzending"Redelijk snel" na 4 dagen had het product status "verzonden". Echter na 2,5 week, nog steeds geen product in huis. Ook na zogenaamde herzending. (schuld aan PostNL gegeven)
Vervolgens uit Frustratie het product bij Bol.com besteld om 22:59 op vrijdag. nog geen 10uur later stond op zaterdag om 09:00uur de postbode op de stoep met mijn product. Hulde aan klantvriendelijke winkels zoals BOL.
Neemt nooit op, geen voicemail mogelijkheid, slechts 4 uur per dag "bereikbaar", maar heeft 1x in de 10x gebeld opgenomen. Geen reactie op emails afgelopen 2,5 week.
Na eigen iniatief weer eens op de website (All4games.nl) te kijken, bleek er een tekstje op te staan:
"Op dit moment is All4games wegens omstandigheden gesloten,ik begrijp dat u met veel vragen zit over de afhandeling van uw order en of vraag.
De aankomende week zal er meer informatie beschikbaar komen.
Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie"