All4games

Wat een slechte webshop. 2x eerder besteld en dat ging wonder boven wonder goed blijkt achteraf. 10 maart Rocksmith en een psn card besteld. Volgens de website alles op voorraad. Betaling ook bevestigd. Vervolgens blijft het stil. Ik al 2x een mail gestuurd maar geen reactie. Al 2x gebeld en er wordt niet opgenomen. Momenteel kan ik ook niet mijn order zien en kan er niks meer besteld worden op deze webshop. Dat is maar goed ook want deze ellende gun ik niemand. Ik denk dat dit een proces van maanden is voordat ik m'n geld terug krijg. Daarom raad ik iedereen aan hetzelfde te doen als ik over een paar dagen nog niks gehoord/ontvangen heb: DOE AANGIFTE als je je bestelling niet ontvangt. Hopelijk zie ik of mijn geld of m'n game nog terug maar heb er een hard hoofd in.

Geen levering gedaan terwijl er wel stond dat allebei de producten op voorraad was.

Geen reactie op telefoon en mail, dus om nou van klantenservice te spreken, die is er gewoon niet.

Scorekaart voor All4games