Een nieuwe pc besteld voor gaming en Videobewerking. Goed aanbod en uitgebreide samenstellingsmogelijkheden. En de perfecte basis voor een goede pc om op uit te breiden. Beetje vreemd dat er een andere videokaart in zat dan op de afbeeldingen getoond wordt (ik kreeg een XFX R9 270 Dual Dissipation model terwijl er in de afbeeldingen een MSI versie te zien is. Die laatste kost ook 50 euro duurder dus ik denk dat daar de winst in zit).
VerzendingDe verzending liep gesmeerd en ik kreeg mijn pc op tijd binnen samen met het bestelde beeldscherm en Muis/toetsenbord combi.
KlantenserviceIk kreeg na enkele weken een aantal problemen met mijn PC. Hij kreeg soms een zwart scherm en reageerde dan nergens meer op of hij herstartte zich vanzelf. Ik heb toen contact opgenomen en Computergalaxy reageerde met de vraag of mijn pc niet te heet werd. Ik heb het even nagekeken en dit was niet het geval (GPU: 40 C CPU: 20 C HDD: 40 C). Dit heb ik toen ook aangegeven en zij opperden toen of ik mijn besturingssysteem opnieuw kon installeren. Dat heb ik toen gedaan maar dit had geen enkel effect. Ik heb dit aan hen laten weten, maar nog geen enkele reactie verder gehad.
Dat laatste mailtje was op 24 Januari. Het is nu onderhand een maand verder en ik zit nog met hetzelfde probleem. Dit hoort opgelost te worden op een normale manier. Niet zo.
Geachte heer,
Ik heb uw email terug gezocht maar ik kon de laatste mail niet vinden, u kunt uw e-mail opnieuw vezenden of u kunt uw computer terug sturen met het volgende formulier
Zodra uw computer binnen komt kijken wij deze gelijk na .
Het spijt ons dat wij te laat hebben gereageerd hebben op uw reactie.
Met vriendelijke Groeten,
ComputerGalaxy