Flevowebshop

Ik heb aan het begin van afgelopen zomer een refurbished laptop gekocht bij dit bedrijf. Er stond bij de productomschrijving dat er een Windows 7 installatie op geïnstalleerd stond. En dat klopte. Ik heb afgelopen week deze laptop opnieuw geïnstalleerd omdat er software problemen optraden. Ik heb daarop een Windows 7 geprobeerd te installeren maar tot mijn verbazing zat er een Windows XP licentie op de onderkant van de laptop in plaats van een Windows 7. Dus ik kon Windows 7 niet goed installeren. Ik heb daarop contact gezocht met het bedrijf en ze vertelden mij dat het een gratis versie van Windows 7 betrof en als ik de laptop opnieuw geïnstalleerd zou hebben ik de licentie weg was. Daarnaast bleek dat er ook nog een wachtwoord in het BIOS van de laptop te staan waar het bedrijf mij ook niet mee wil helpen. Ik heb het idee dat hier meer illegale software op laptops wordt verspreid. De website verkoop namelijk veel meer van deze refurbished laptops.

Scorekaart voor Flevowebshop