Telefoonstunt.nl

Mijn beoordeling is slecht op het moment want de verkoper reageerd gewoon stomweg niet op mijn simpele vragen, hier om geef ik de algemene beoordeling één ster.

Snel verzonden en goed verpakt, stak alleen uit de brievenbus die langs de weg gesitueerd is en geen handtekening of iets dergelijks moeten geven dus had zo gestolen kunnen worden !!!

Ik heb nooit een factuur mogen ontvangen en deze toch nodig voor de boekhouding , aangezien ik een bedrijf heb en deze hier voor heb gekocht !
Nu wilde ik graag toch het factuur hebben en na wat zoeken niet kunnen vinden en geen optie op de site om deze alsnog op te vragen.
Per email contact opgenomen 13-1-2015 en na enkele weken nog geen reactie.
Daarna per telefoon contact opgenomen en kreeg gelukkig iemand te spreken en deze kwam met het verhaal dat de collega het niet heeft gezien en omdat ze een nieuw systeem gebruiken ze niet snel het factuur kunnen opvragen.
Daarna heb ik op zijn verzoek wat al iets vreemd is een screenshot moeten sturen van de afschrijving zodat hij hem sneller kon vinden en na deze te hebben verzonden zijn we ondertussen al meer als een maand verder maar nog geen enkel bericht.

Niet eens een bericht dat het niet lukt of dat hij zoek of wat dan ook, dit is toch geen manier van zaken doen ?
En waar ik al helemaal een slecht gevoel over krijg is dat de telefoon sinds kort om de zoveel tijd moet restarten en de melding is dat de simkaart niet is gevonden (nieuwe simkaart geprobeerd maar zelfde probleem)
Hier ook een screenshot van meegestuurd en met de vraag hoe ik dit moet / kan oplossen want de telefoon is nog geen jaar oud en nu al dit gezeur...
Ik wil graag het factuur ontvangen en weten wat ik met mijn telefoon aan moet want mag toch wel verwachten dat dit onder de garantie valt.

Heb een waarschuwing per email verzonden dat ik het factuur wil ontvangen en bij geen reactie ik een recensie zou achterlaten zoals deze en op meerdere sites.
Natuurlijk raad je het al, weer geen bericht mogen ontvangen ,niet eens van wij zijn nog bezig of iets in die zin.

Mijn advies is om hier niet te kopen

Toevoeging op de voorgaande tekst :
Nadat ik de verkoper een melding heb verzonden dat ik reviews heb achtergelaten met mijn ervaring (en waarschijnlijk hij deze melding al van Tweakers heeft gehad en het aangesloten webwinkel keurmerk) kreeg ik die zelfde nacht nog reactie met een excuus en het zo begeerde factuur waar ik al die tijd om heb gevraagd.

Bedankt in zoverre, vind het toch erg jammer en totaal geen stijl dat je op zoiets simpel zo lang moet wachten en ook geen status krijgt hoe en of wat er aan de hand is.

Daarom ook krijgt de klantenservice een ster er bij maar echt verdienen is het niet als je het mij vraagt.

Scorekaart voor Telefoonstunt.nl