Randyrun

De betalingsmogelijkheden zijn erg goed, van paypal tot creditkaart, van ideal tot moneybookers er is voor iedere smaak wat te verkrijgen.

Hierbij moet ik aangeven dat ik in het verleden ook al bij ze heb besteld en dat de levering niet altijd netjes wordt gedaan. De ene keer is het netjes binnen de gestelde 24 uurs dienst maar het kan ook zomaar eens 48 uur duren, hier zijn ze dus niet altijd even secuur en netjes in.

Waardeloos, daar heb ik geen andere woorden voor.
Laten we beginnen bij het begin.
Ik bestel al jaren wat via deze site en dat gaat in 6 van de tien gevallen goed alleen de klantenservice is echt slecht, daarbij werkt dit bedrijf ook met het beleid, de mensen die voor ons werken hebben altijd gelijk en de klant heeft altijd ongelijk.
voorbeeld van de laatste keer dat het fout ging:
op 10-02-2015 wow gold besteld (ja ja ook ik bestel wel eens wat gold)
Normaal is de levering dan binnen 24 uur. op 11-02-2015 een mail gestuurd naar de servicedesk met de vraag waar blijft mijn bestelling.
Wat wil nu het geval, dit kon altijd in het nederlands omdat ze ook een Nederlandse site hebben. Na 2 dagen krijg ik een mail met de opmerking "I am very sorry, but we can only answer e-mails written in English, French, Danish, Swedish or German language. We are looking forward to receive your request and of course we will answer as soon as possible."

Ok dat kan gebeuren, maar ondertussen nog steeds geen levering.
De mail die ik had gestuurd omgezet naar engels en weer op gestuurd en ook redelijk snel een antwoord waarbij er word aangegeven dat er wat problemen zijn maar dat ze me op de hoogte houden.
Nou dat nemen we dan maar aan. Op 14-02 weer een mail gestuurd en gevraagd waar de bestelling blijft en dat ik me zorgen begin te maken dat ik mijn geld kwijt ben omdat ik niets hoor van zowel "de voor hun werkende reseller" als van de klantenservice. Toen kreeg ik het eerste beetje boze mailtje terug van de klanteservice, "we houden je op de hoogte als wij onze reseller hebben gesproken".
Err.. Wacht even, ik koop iets bij jullie, ik heb met jullie een afspraak toch niet met iemand anders?
Langzaamaan begint het tot me door te dringen dat ook een firma als Randyrun dus niet meer zelf voor spullen verzorgt maar dat ook zij spullen inkopen en dus afhankelijk zijn van de grillen van een derde partij.
Maar goed het zij zo.
Maar nog steeds geen antwoord op mijn vraag hoe lang het nog gaat duren.
15-02:
Mail gestuurd met de opmerking dat ik nog geen antwoord heb gekregen op mijn vraag en de opmerking dat ik vind dat ze niet aan hun voorwaarden hebben voldaan. Geen response.
Na liets te laten weten op 16-02 om 20.30 in de avond een mailtje dat mijn status is veranderd. Ik blij want dat betekend dat ik eindelijk ga krijgen waar ik voor heb betaald. Niet dus de seller heeft de status omgezet naar geleverd en daar kun je het mee doen.
Ik kreeg zelf een mail in het nederlands dat ze erg blij waren dat ze hadden geleverd en dat ze hoopten dat ik de volgende keer weer zou langs komen.

Wacht even blij? Waar is mijn bestelling dan?
Weer maar "in de pen gekropen" Nog redelijk rustig maar weer een mail verstuurd "Dear people of Randy run, i've been online for the last hours but there has been no delivery to me.
I hope the one who is suppost to be the seller is still online because i haven't got nothing.
I hope you can solve this.
Grtzz"

Niet het beste school engels maar met dit steenkolen engels kom je een heel eind en ik had geen zin meer om na te gaan of alles wel klopte.
Tot mijn stomme verbazing binnen een uur een mail terug.
"Hi Frans,
We‘ll ask the seller and get back to you asap!"

Ok dus dan denk je dit gaat de goede kant op, nou verder weg van de waarheid kun je niet staan want nu gaat het gebeuren:
Niets..... niets.... niets.....
Dus in de late avonduren nog even een mail gestuurd dat ik niets meer had gezien of gehoord en dus de hoop uitgesproken dat ze toch wat van zich zouden laten horen.
Maar de stilte was oorverdovend.

De volgende dag een mail gestuurd van heeft u al wat vernomen, antwoord het is geleverd en daar kun je het mee doen, voor de vorm vragen we de screenshot op bij de leverancier.
Ik denk mooi dan hoef ik met nergens druk om te maken want voor iemand die al meerdere keren daar heeft besteld zal het woord van de klant toch wel iets betekenen.
En weer stilte..
Op een gegeven moment een mail dat er een mailtje was verstuurd maar en dat ze in afwachting zijn/ waren weet ik veel.
Na een hele dag werken in de avonduren maar een mail gestuurd met de opmerking hebben jullie al wat gehoord.
Nee nog niets. Maar nu komt het omdat ik een dispuut ben gestart bij Paypal ben ik bij Randyrun aangemerkt als bedrieger, of te wel het woord van de klant is niet goed en wij hebben gelijk.
Antwoord op de vraag of de reseller al wat heeft laten horen krijg ik niet, maar wel de opmerking dat ik een scammer ben.
Erg raar maar na 8 dagen wachten vind ik het terecht dat ik mijn geld terug ga vragen voor een service die niet is geleverd.
Ook het niet lezen van mail is iets wat ze erg goed kunnen.

Nogmaals, voor sommige zaken is deze website erg goed maar hun klanten service is waardeloos, en dit is niet de eerste keer dat dit mij gebeurt maar nu is het wel gigantisch uit de klauwen gelopen.

Scorekaart voor Randyrun