Media XXL

Ik was op zoek naar de Galaxy Note Pro 12.2 inch. Deze was nergens meer te krijgen, behalve bij Media XXL. Dus vandaar mijn bestelling hier geplaatst. Na het bestellen kwam ik erachter dat ik de verkeerde tablet had besteld, maar dat beschrijf ik bij klantenservice. In ieder geval is de tablet inderdaad de volgende dag geleverd.

Ik had per ongeluk het verkeerde artikel besteld. In plaats van een galaxy note pro had ik een tab pro besteld. Helaas was de tab pro op dat moment niet meer te krijgen.
Ik heb een paar keer met de klantenservice moeten bellen omdat ik verwachtte dat ik mijn geld terug zou krijgen, maar ze hadden inmiddels andere tablet ook op voorraad en hadden besloten om die dan te verzenden met bijbetaling. Uiteraard prima, maar dit werd pas gecommuniceerd toen ik belde. Maar dit kan ook komen omdat ik de volgende dag al aan de telefoon hing. :)
Ik ben altijd vriendelijk te woord gestaan en alles is prima opgelost. In de toekomst zal ik er zeker weer wat bestellen.
1 klein puntje van kritiek. Doordat ik heb bijbetaald heb ik nooit een goede factuur ontvangen van mijn Note Pro. Dit kan natuurlijk problemen geven als ik binnen een jaar problemen krijg met mijn tablet.

Scorekaart voor Media XXL