F-Mobile

de website is hier en daar wat verwarrend. de prijzen zijn vaak wel de laagste van alle webshops. Bij de bestelling ging ik er vanuit een nederlands of belgische uitvoering te ontvangen, dit bleek een pools model. Hierover stond niets vermeld op de productpagina.

levering zou de volgende dag plaatsvinden maar heeft uiteindelijk meer dan tien dagen geduurd. enerzijds werd het pakket zelf veel te laat aangeboden bij de DPD, anderzijds heeft de DPD zelf traag geleverd.

na een aantal dagen via mail contact opgenomen om te vragen waarom het pakket maar niet verzonden werd. er werd kortaf gereageerd dat het ondertussen verzonden is.
Paar dagen later opnieuw contact opgenomen omdat het pakket in het tracking systeem van DPD bleef staan op iets van 'pakketgegevens zijn aangeboden aan DPD'. Ik zou spoedig teruggebeld worden met een antwoord, dat is niet gebeurd.
Een aantal dagen daarna opnieuw contact opgenomen via email, is nooit meer op gereageerd. Het pakket werd een dag later bezorgd.
Ik kreeg een pools model geleverd, poolse handleiding, poolse taal en regio installingen en een zwik poolse apps pre-installed. Hierover stond niets vermeld op de site. Dat vond ik erg slordig.

Scorekaart voor F-Mobile