Caseking

De site is overzichtelijk genoeg, betaling met paypal mogelijk maar kost wat extra. De prijs was hoger dan de prijzen in Nederland in de pricewatch, maar de monitor was wel op voorraad, en dat was in Nederland nogal vaag, een bestelling bij een andere webshop had 3 dagen levertijd tot mijn bestelling, toen werden het er 28, dus die snel gecanceld en hier besteld.

Absurd goedkope verzending - een 40" monitor voor een tientje uit Duitsland naar Nederland in 3 dagen. De doos was de originele monitordoos, maar de koerier (GLS) ging er gelukkig voorzichtig mee om.

De orderbevestiging had een verwijzing naar een inmiddels verlopen loterij, en een opmerking daarover werd dezelfde ochtend nog beantwoord (en inhoudelijk, dus niet alleen 'bedankt voor uw email')

Ik wil hier even expliciet aan toevoegen dat ik en een aantal andere klanten van Caseking spam kregen op een email-adres dat alleen voor caseking gebruikt werd door mij en die andere klanten, dus bv. caseking @ <mijndomein>.nl

Zie ook de thread hier (in het Duits) http://www.hardwareluxx.d...uch-phishing-1071622.html

Caseking heeft daarop gereageerd door te zeggen dat ze de zaak onderzoeken, maar is intussen al 8 weken stil. Het lijkt er op dat ze hopen dat de interesse overwaait.

Hou dus in je achterhoofd dat de veelgeroemde klantenservice niet altijd zo super is.....

Scorekaart voor Caseking