De producten waren makkelijk te vinden op de site, die is klaar en duidelijk maar blijkbaar weten ze niet welke producten ze in stock hebben. Had op 9 jan een ander scherm besteld voor mijn smartphone, niets gekregen. Nochtans stond er op voorradig dus ja je wacht. Nu ging ik op de site kijken, tijdelijk uitverkocht. Ben dan naar de chat gegaan en zou nog tot 12 feb moeten wachten eer het verstuurd kon worden. Ik kon ook de bestelling annuleren, heb dit dan gedaan want had al een ander scherm besteld bij een andere firma, goedkoper, hetzelfde maar de transportkosten naar B waren veel duurder. Nu hoop ik dat ze vandaag mijn spullen nog opsturen met UPS naar B want anders ga ik niet happy en blij zijn. Betaling is wel in orde, daar zijn ze wel heel snel in, geld cashen maar mensen laten wachten. De persoon aan de chat was vriendelijk maar het duurde heel lang, bij het telefoneren was ik nr 2 en ineens krijg ik een Engelstalige aan de lijn... fijn dus, ik ken wel Engels, maar Nederlandse firma met Engelse bedienden, lijkt me raar want anders mocht ik nog een tijdje wachten. Niet erg tevreden dus.
KlantenserviceMijn klacht is netjes opgelost hoop ik toch.