Zoals vele beoordelingen, kan ook ik zeggen dat HDPHNS een mooie site heeft met best wel bijzondere producten.
Daarom liet ik me in oktober dan ook verleiden tot de aankoop van een – overigens schitterende – Fiio X3.
Nu moet ik er wel even bij vermelden dat ik een zakelijke klant ben uit België (BTW valt dus weg), dus het standaardverhaal met bestellen op de webshop is niet van toepassing op mij.
Het heeft even geduurd, maar na een kleine twee weken kreeg ik mijn Fiio dan toch geleverd. OK, duurt best wel lang, vind ik, maar op dat moment nog altijd acceptabel, aangezien mijn situatie toch een beetje anders is dan de modale klant.
Twee maanden later beslis ik om een extra X3 aan te kopen. Ik dacht: deze keer zal alles wel vlotter lopen, aangezien ik reeds klant ben, etc…
Dat bleek jammer genoeg niet het geval te zijn...
Ettelijke reminders - en twee maanden na mijn eerste aanvraag - later heb ik mijn Fiio pas ontvangen. Niet echt wat je zou verwachten dus...
In eerste instantie heb ik - tegen mijn gewoonte in, maar wel terecht - een zeer negatieve review geschreven. Hoofdreden was dat er (ondanks alle mailtjes) geen enkele reactie/communicatie was tijdens die twee maanden buiten het opsturen van de bestelbon. Ik had dus het raden naar wanneer en of ik mijn X3 nog zou ontvangen of niet.
Toevallig kreeg ik net na het posten van de review een reactie (met excuses) op mijn laatste reminder, en - nog eens een tiental minuten later, na het zien van de review - ook nog even een reactie daarop.
Uiteraard zie je als zaakvoerder niet graag een dergelijke review online staan, maar Erik was ridderlijk genoeg om toe te geven dat er heel wat fouten zijn gemaakt en gaf me uiteindelijk wel gelijk.
Wat voor mij het belangrijkste is, is dat ik nu uiteindelijk als klant "gehoord" ben: dat verzacht de pil toch wel beduidend. De commerciële geste die ik heb gekregen (een sd-kaartje) is dan ook, samen met de excuses, een reden voor mij om in de toekomst opnieuw aan HDPHNS te denken.
Ik tel erop dat het dan beter zal verlopen !