2014-10-15
Adapter besteld bij Wim Duiverman, Duiverman Automatisering.
Betaling alleen mogelijk via bank overschrijving.
2014-10-23
Adapter ontvangen, echter was niet goed voor het doel.
Wim Duiverman gevraagd om de retour procedure.
2014-10-24
Adapter retour gestuurd.
2014-10-31
Track and Trace gaf aan dat adapter afgeleverd was.
2014-11-06
Tevergeefs meerdere malen te hebben gebeld, voice mail achter gelaten en gemaild over status van de retour.
Geen reactie ontvangen.
2014-11-28
Wim Duiverman nogmaals gemaild en laten weten nog geen retour bedrag ontvangen te hebben. Ook wilde ik voor de belasting administratie een crediet factuur ontvangen voor het terugbetaalde bedrag.
Eindelijk reactie dat hij de adapter net binnen had (bijna een maand nadat Track and Trace liet zien dat deze adapter afgeleverd was).
Geld zou binnenkort gestort worden.
2014-12-01
Gedeeltelijk bedrag van aankoop terug ontvangen.
Volgens wet van aankoop moeten de verzendkosten van een order bij retour vergoed worden, dit was niet gedaan.
Als het niet specifiek anders op de website vermeld staat, moeten zelfs de retour verzendkosten vergoed worden.
Mij ging het alleen om de verzendkosten van de order naar mij toe (heb dit ook aangegeven).
En omdat ik de aanschaf bij hem bedrijf halve gedaan heb vroeg ik hem ook nogmaals om een crediet factuur.
2014-12-10
Na meerdere pogingen Wim Duiverman eindelijk aan de telefoon gekregen.
Tijdens dit gesprek was hij bijzonder grof en intimiderend. Nadat hij mij een aantal keren vroeg wie ik wel niet dacht dat ik was, verbrak hij plots de verbinding.
Na enige minuten belde Wim Duiverman wel weer terug en leek gekalmeerd. Hij verzekerde me zowel de verzendkosten van de order als de credit factuur in orde te maken.
2015-01-18
Tot op heden zijn zowel de verzendkosten als de crediet factuur nog niet voldaan.
Enige poging om via de telefoon, voice mail, e-mail of sms contact op te nemen lukken niet.
Het blijft stil en Wim Duiverman neemt de telefoon niet op.
Daarop heb ik besloten aangifte te doen van internetfraude op de website van de politie.
Wellicht had de slogan op zijn (inmiddels aangepaste) website en op de factuur mij al moeten doen waarschuwen: "Altijd een Wim Wim situatie."
Inderdaad.
De klant is bij Wim totaal niet belangrijk.
Kopen bij Wim Duiverman van Duiverman Automatisering raad ik ten zeerste af.
Edit: 22 uur na de internetaangifte kreeg ik bericht met zowel de crediet factuur als de melding dat de verzendkosten gestort zijn.
Verzending was laat, ondanks dat het product zogezegd op voorraad was.
KlantenserviceZie korte toelichting.
Kernwoorden: grof, onbetrouwbaar, leugens, de verbinding tijdens een gesprek verbreken, etc.
Zelden zo'n slechte ervaring gehad!