hdphns.com heeft een redelijk modern ogende website en is ook actief op facebook. Op mail heb ik altijd binnen 2 werkdagen een goed antwoord gehad. Betalen kan gewoon via ideal. Assortiment is apart, kwaliteits portable audio wat je nergens anders kan vinden. Omdat veel eigen import is is helaas niet alles op voorraad en kan het 2-3 weken duren voordat producten weer leverbaar zijn. Prijzen zijn voor een EU land heel netjes. Charmant is ook de 365 dagen omruil garantie.
Rond de kerst is de winkel even slecht bereikbaar geweest ivm verhuizing.
Op 10-12 een Fiio X3 besteld. Ding werd dezelfde avond nog verzonden en de volgende dag probeerde post.nl het pakje al af te leveren. Zending was keurig verpakt in een normaal formaat doosje met schokabsorberend papier.
KlantenserviceNa een paar dagen luisteren ontdekte ik dat de X3 toch niet mijn ding was. Even contact opgenomen. Ik kon 'm terug sturen of zelf langsbrengen en meteen even wat andere dingen luisteren. Ik koos voor het laatste. De winkel heeft een kantoortje boven een carpetright in Amsterdam. Onder het genot van een kop koffie op mijn gemak een E10 en een E17 geluisterd en uiteindelijk met de E10 weg gegaan. 3 werkdagen later stond het prijsverschil met de X3 weer op mijn rekening. Er was geen enkele discussie over het terugbrengen van de X3, Erik vond het veel belangrijker dat ik met een product weg ging waar ik wel tevreden over was.