Gameshop Twente

bestelling was makkelijk te plaatsen maar het is helemaal mis gelopen maar ook echt ! ik kreeg pas na het zelf vragen een order bevestegin, ik had ook een track and trace nummer moeten krijgen , maar dat kreeg ik ook pas na het zelf vragen, ok na het te laat leveren en het accepten en het contact te hebben gehad met game shop twente gelaten. na dat het order binnen was gekomen maar ook helemaal verkeerd was gelevert weer contact opgezocht, tijdens me verhaal werd ik heel onbeschoft onderbroken ( ik kom me verhaal niet eens afmaken telefonisch) werd er ook nog in me oor opgehangen, over het algemeen dus heel erg slechte winkel die niet met zijn klanten om weet te gaan

op de site staan voor 21,00 besteld vandaag verzonden ik heb op donderdag 18.00 wat besteld en volgende dag 21.00 kreeg ik pasna een paar te vragen een orderbevesteging en een track and trace nr. plus ze hebben het verkeerde verzonden zonder dat ze een oplossing hadden

er is gewoon door klantersevice in me oor opgehangen KanEchtNiet! en toen heb ik maar iemeand anders laten bellen bellen via zijn mobiel want er werd niet meer opgenomen als ik via mijn huistelefoon belde , dus dat betekenkt dat gameshop twente negeerde want via een belletje via een mobiel werd er meteen opgenomen. dit noem ik gewoon echt waardeloos

Scorekaart voor Gameshop Twente