mytrendyphone.nl

Twee artikels op vrijdag besteld, status was "op voorraad, direct leverbaar" met een een grote teller erbij en de melding "binnen 3 uur besteld, vandaag verzonden".Dat is allemaal nep en klopt niet! Vrijdag niets meer gehoord, op zaterdag e-mail ontvangen dat 1 artikel verzonden was en de andere was niet op voorraad en ik moest mijn achternaam doorgeven, want stond niet in de order! Dat heb ik direct gedaan, maar op maandag nog niets binnen. Gebeld maar was helemaal niet bekend wanneer tweede artikel geleverd wordt was niet op voorraad bij leverancier, maar op de website staat nog steeds " op voorraad, direct leverbaar"! Dat is mijn tweede en de laatste bestelling, de eerste ging ook helemaal fout en moest meer dan een week wachten.

Waardeloos, je krijgt de bestelling veel later, na een week of meer, pas binnen! Artikels die zelfs bij de leverancier niet op voorraad staan, staan op de website op "voorraad, direct leverbaar" en er wordt niet dezelfde dag verzonden!

Helpdesk is ook waardeloos! Ze zeggen maar wat, geven geen duidelijk antwoord en willen gesprek snel beendigen. Mensen bestel hier niets, zoek een andere betrouwbare winkel!

Scorekaart voor mytrendyphone.nl