ABZ Trading

Ik raad net als vele aan NIET te kopen bij de heer Bogaert via ABZ-Trading. Hij verkoopt producten met valse beschrijvingen.

Ik had een laptop gekocht die zou werken op accu maar werkte dus op netstroom. Na veel moeite om de heer Bogaert te pakken te krijgen heb ik eindelijk na 2 weken een nieuwe accu gekregen. Ook deze bleek niet te werken. Ik heb het hele handeltje terug gestuurd en na 1 week ben ik gaan bellen waar mijn geld bleef. De heer Bogaert beloofde het over te maken maar nooit gedaan.
Weer elke dag gebeld en de heer Bogaert had het druk met verhuizen en daardoor had hij het niet overgemaakt. 2 dagen later had de heer Bogaert familieomstandigheden waardoor hij niet aan werken toe kwam. En 1 dag later had de heer Bogaert het volgens zijn zeggen verkeerd overgemaakt.
Na 2 weken constant bellen/mailen heb ik na dreigen met negatieve advertenties en juridische stappen mijn geld terug gekregen. De heer Bogaert had de laptop weer op zijn site gezet (terwijl deze nog niet terug betaald aan mij was) met de teskst: accu is zeer slecht, terwijl de laptop alleen op netstroom werkt.
Ofterwijl PAS OP DEZE OPLICHTER!
Koop niet van hem want de heer Bogaert is plotseling niet bereikbaar als iets niet goed is.

De heer Bogaert belooft een track and trace nummer maar nooit gekregen

De heer Bogaert is nooit bereikbaar. Heel de dag bellen/mailen in de hoop dat je hem een keer te pakken krijgt. Aan te telefoon is die kortaf en belooft hij dingen die hij niet na komt. Ook krijg je elke keer een andere smoes waarom de beloofde dingen nog niet zijn gedaan/

Reactie van ABZ-Trading op review:

Op 22 december wordt ABZ Trading met de grond gelijk gemaakt als het gaat om leveren van een niet deugdelijk product en het niet terugbetalen van de aankoop. Deels heeft Jennifer gelijk, deels ook niet. We blijken een product te hebben geleverd waarvan de accu niet in orde was. We hebben kosteloos nog een andere accu nageleverd, ook die voldeed helaas ook niet aan de verwachtingen. Waar wij van ABZ Trading in de fout zijn gegaan is dat we het daarna niet snel genoeg en adequaat hebben afgehandeld. Op 22 december is Jennifer aantoonbaar en volledig financieel gecompenseerd. Als dank hiervoor ontvangen wij dit mailtje van haar:

De betaling heb ik ontvangen, bedankt dat na zoveel tijd,moeite en energie wat ik erin heb moeten stoppen om het geld terug te krijgen ik het eindelijk terug heb.
Ik wens u fijne dagen en alvast een gelukkig nieuw jaar.
Groeten Jennifer

Diezelfde dag maar na dit mailtje worden we via Tweakers volledig afgebrand en als oplichters neergezet…ONBEGRIJPELIJK !!!!!!!!

Scorekaart voor ABZ Trading