Kreeg vandaag ongevraagd e-mail reclame van deze shop. Heb in mijn administratie gezocht of ik er ooit zaken mee had gedaan, en wat blijkt: ruim 5 JAAR geleden ooit eens een paar SD kaartjes hier gekocht. Geleverde waar kwam overigens niet overeen met wat besteld was, maar vond het toendertijd niet de moeite er werk van te maken.
Deze tent gaat onmiddelijk op mijn 'blacklist' (voor *tenminste* komend jaar), plus deze negatieve review. Webshops moeten maar eens begrijpen dat een eenmalige bestelling geen vrijbrief is om tot St. Juttemis aanbiedingen oid. te blijven versturen. Ook niet met lange tussenpozen.
Te meer niet omdat ik (indien gevraagd!) ALTIJD voor de "nee dank U" optie ga. Als ik iets zoek, weet ik mijn favoriete shops wel te vinden. Andersom moeten ze mij gewoon niet ongevraagd / onnodig lastig vallen & daarmee MIJN tijd verknoeien.
Had 2 verschillende SD kaartjes besteld, maar kreeg 2 dezelfde. Overigens van 2x de grootst bestelde capaciteit (dus de meeste mensen zouden niet zeuren), maar daar gaat het niet om. A besteld, *zonder overleg* B geleverd = levering niet correct uitgevoerd, punt. Ook geen factuur erbij.