Ik had FotoKlein uitgekozen op het feit dat ze een thuiswinkel waarborg keurmerk hebben. Ik heb tot nu toe dan altijd goede ervaringen gehad. Helaas is dat bij Klein niet het geval. Ik wilde op 23 november een gopro hero3 silver voor 185 euro bij ze kopen. Deze was op voorraad bij 1 winkel (Rotterdam CS). Na de reservering te hebben geplaatst kreeg ik een mail dat ik hem kon komen ophalen. In de winkel bleek er een voorraadverschil te zijn, waardoor deze niet leverbaar was. Ik kon de 3+ silver meenemen met wat korting. De korting was net zoveel als dat mijn treinreis kostte, wat ik belachelijk vond. Daarnaast vond ik het ook belachelijk dat er een product op de website stond, waarvan volgens de verkoper in de winkel al lang bekend van was dat deze niet leverbaar was!
De online klantenservice stond mij netjes per mail te woord en bood de 3+ silver aan voor een meer redelijke prijs, waarmee ik akkoord ging. Ik kreeg een (automatische) mail dat de camera dan op 30 november werd verwacht, en daarna naar mij doorgestuurd zou worden. Echter gebeurde ook dit niet, waarna ik na weer de klantenservice te hebben gemaild, hoorde dat hij nog niet geleverd was en pas de week er na zou worden geleverd. Uiteindelijk is mijn product pas op de 11e geleverd.
Helaas... Ook daar ging het bij mis. Ik heb bij de afspraak duidelijk aangegeven dat de camera naar een adres in Alkmaar moest worden gestuurd, echter werd de camera naar mijn adres in Amsterdam gestuurd.
Het feit dat ik op het moment van schrijven (14-12-2014) nog steeds de Hero 3 Silver op de website zie staan, versterkt mijn gevoel dat Klein niet serieus met hun klanten en vooral hun klachten om gaat. Het aanbieden van niet verkrijgbare producten, een meer dan trage levering zonder juiste informatie en een onzorgvuldige afhandeling doet mij concluderen dat ik nooit meer iets bij Klein zal kopen en het nooit aan anderen zal aanraden.
zie hierboven. Onjuiste informatie, trage levering en naar een verkeerd adres verzonden.
KlantenserviceDe klantenservice stond mij snel en netjes per mail te woord. Per telefoon niet te bereiken. Ze laten steken vallen door ondanks een duidelijk verzoek, de camera naar het verkeerde adres te sturen.