Trendy Computers

Lees gewoon het internet en kijk de film van Kassa. Je bent dom als je hier nog wat gaat bestellen....

Gebruikte toestellen verkopen tegen nieuwprijs. Lege dozen verzenden. Je bent dom als je hier ooit nog wat besteld..

Mail wordt niet beantwoord.

Dank voor uw reactie. Het is een stimulans voor ons om nog beter ons best te doen is het enige wat ze kunnen verzinnen

Voor onze vrienden die het nieuws gemist hebben.
Op een dag koopt er iemand een tablet bij onze webshop. 1 van de tientallen duizenden pakketten die wij jaarlijks versturen. Al onze tienduizenden pakketten worden als 100 gram ingecheckt, totdat die gewogen worden in Goes bij sorteercentrum. De inhoud van het pakket wordt ontvreemd tussen postkantoor Sluis en distributiecenter te Goes.

Door daadkrachtige inzet en actie van ons, is er een coulance regeling getroffen met PostNL voor onder andere deze klant. Post nl wilt ons natuurlijk niet verliezen als 1 van zijn grootste klanten in regio Zuid Nederland. Ondanks het feit dat de klant willens en wetens voor gekozen heeft om het pakket niet verzekerd te laten opsturen, hebben wij zijn pakket vergoedt. Dit is top punt van de SERVICE. Jammer van eenzijdige berichtgeving van kassa die o.a. 10 minuten voor de sluitingstijd binnen kwam. Zij hebben het proberen recht te zetten in de laatste 5 seconden. In de laatste 5 seconden zie je een voorbeeld van onze top service!

Wij bedanken onze klanten die er voor gezorgd hebben dat de omzet van Trendy Computers dit jaar meer dan vertienvoudigd is en dat wij nog steeds blijven groeien. Door enorme drukte zijn wij per heden vanaf 9 uur open op de werkdagen in plaats van 10:45.

Scorekaart voor Trendy Computers