Ik heb hier een 2X een iphone 64 GB black besteld, waarbij op de website een verwachte levertijd van 14 dagen werd aangegeven. Hierop heb ik 2 bestellingen geplaatst, echter de telefoons zijn na 2,5 maanden nog niet geleverd. Diverse keren erop aangedrongen waarom het zo lang moest duren, en werd alleen maar aangegeven dat de levering vanuit Apple niet werd gedaan. Ook pronken ze met termen als "premium reseller van Apple" maar niets van waar!
De klantenservice reageert laconiek, zoals het is wel u probleem want u zit er tussen in, omdat ik heb aangegeven dat ik met gsmeasy zaken doe. Zwart op wit is per email aan mij bevestigd dat mijn bestellingen zouden worden geleverd in een bepaalde week, maar ook hier niks van waar.
Omdat het erg lang duurde heb ik mijn bestellingen hierop geannuleerd. Wat blijkt? Ik ben ook mijn telefoonnummers kwijtgeraakt!? Mijn klacht heb ik kenbaar gemaakt aan gsmeasy, per email en ook telefonisch. Nul respons, reageren niet en nog steeds niet opgelost.
Mijn advies: Koop geen Apple producten hier als je het snel geleverd wilt hebben!
Wat ze heel goed kunnen is voorliegen, zijn gewoon niet eerlijk in de leveringstermijnen. Moest dit echt even kwijt, want heb slechte ervaringen.
Producten zijn nooit geleverd omdat ik mijn orders heb geannuleerd.
KlantenserviceKlachten worden niet serieus opgepakt, het doet ze niks service is ver te zoeken hier.