Laptop Now

Het bestelde stond als voorradig aangegeven echter nadat ik het besteld had kreeg ik een automatische melding dat mijn bestelling in backorder was geplaatst en even later stond het product helemaal niet meer op de site.
Site heeft een beperkt aanbod, wat niet per se negatief is, maar wel scherp geprijsd.
In het algemeen lijkt de site nog wat kinderziektes te hebben. Zo wordt bijvoorbeeld op de site Nederlands en Engels door elkaar gebruikt.

Nadat het product niet voorradig bleek heb ik een mail gestuurd met het verzoek tot het annuleren van de bestelling. Een dag later kreeg ik een nette mail dat mijn verzoek tot annuleren werd gehonoreerd en twee dagen later stond het geld weer op mijn rekening. Puntje van kritiek is dat er geen telefoonnummer op de site staat vermeld en je dus afhankelijk bent van e-mail.

Edit: telefoonnummer staat wel degelijk op de site, echter niet onder het kopje "Contact" maar onder "klantenservice".

Scorekaart voor Laptop Now

Webshop Keurmerk