chiphone.nl

Chiphone.nl heeft een duidelijke website met goede informatie over de producten die ze leveren. Ik heb een Huawei Honor 6 dual sim + 32 GB SD-card besteld samen met het servicepakket. Dit pakket houdt in dat ze de telefoon ontdoen van Chinese apps, de GPS goed instellen, de landvoorkeuren goed instellen, etcetera. Prima extra services voor als je zelf geen behoefte hebt dit te doen.

De verzending van de telefoon was ik minder over te spreken. Het doosje van de telefoon en de SD-card waren beiden in een kartonnen doosje geplaatst, er was echter geen enkel stootmateriaal bijgevoegd zoals noppenplastic of schuimrubber waardoor de telefoon en de SD-card vrijelijk door de doos heen konden stuiteren tijdens verzending. Het doosje waar de SD-card inzat was dan ook gebroken en de SD-card zelf kapot (pc en telefoon konden hem niet lezen). Ik hoop dat dit een eenmalig incident was en de rest van de pakketjes wel standaard worden voorzien van stootmateriaal.

Wat wel netjes was, was het op de hoogte worden gehouden over de verzending. Er stond eerst een levertijd van twee weken en voor het verstrijken van deze tijd kreeg ik een mail dat het een weekje langer duurde. Prima, kan gebeuren. Na die week netjes een verzendbericht en track & trace-code.

Voordat mij order was afgerond een ticket ingediend of ik vast de factuur mocht ontvangen ivm declareren bij mijn werkgever. Deze werd zeer snel beantwoord met een PDF van de factuur erbij.

Na verzending een tweede ticket ingediend over de SD-card die dead on arrival was. Ook deze werd zeer snel beantwoord en ik kreeg netjes een vervangend exemplaar opgestuurd welke wel werkte.

Niets dan lof voor de snelle klantenservice dus.

Scorekaart voor chiphone.nl