Apple Mac Book + Magic Mouse op donderdag besteld. Het product was pas dinsdag in huis. Op zaterdag twee mails gestuurd naar Trendy Computers, geen reactie op gehad. Bij aankomst van het product zag ik dat er een tweedehands Magic Mouse was opgestuurd. Opnieuw contact gezocht met Trendy Computers, bleek het te gaan om een showroommodel. Uiteindelijk heb ik de helft van mijn bedrag van de Magic Mouse teruggekregen, maar wel een aparte gang van zaken. Als ik als klant minder assertief was geweest, dan zou ik dus gewoon de volle mep betalen voor een beschadigde, tweedehands muis. Over de prijs van de Mac Book Pro ben ik erg tevreden, maar in de toekomst betaal ik liever een paar tientjes meer bij een webshop waar de gang van zaken iets beter is.
VerzendingDonderdag besteld om 12:32 uur (voor 17:00 uur besteld, morgen in huis). Pas dinsdag binnen. Ik heb verzekerd verzenden via PostNL gekozen, maar nooit een Track & Trace code ontvangen. Product was goed verpakt met veel piepschuim.
KlantenserviceZaterdag twee keer gemaild, geen reactie gehad. Naar aanleiding van de tweedehands Magic Mouse heb ik opnieuw contact opgenomen, en toen binnen 30 minuten reactie terug. Een dag later kreeg ik een bevestigingsmail dat een deel van het bedrag was teruggestort.