Dit is letterlijk de eerste keer dat een winkel mij weigert te betalen, het is alsof ze mijn geld niet willen. Telkens ik probeerde te betalen kreeg ik de melding betaling geweigerd door de merchant. De werknemer in de chat zei me dat ik niet kon bestellen omdat mijn ip als 'verdacht' wordt gezien en dat ik binnen 24 uur opnieuw moest proberen. 24 uur later was dit echter nog juist hetzelfde, 24 uur daarna ook nog en 24 uur daarna ook nog. De enige verzendmethodes zijn bankcontact en kredietkaart dus ik kan ook niet terugvallen op vooruitbetaling.
Ik heb uiteindelijk mijn product besteld bij tones.be, daar was de MSI GTX 970 Gaming in voorraad en 2 dagen later had ik ze in huis met nvidia pick your path bon voor dezelfde prijs. Ik hoop dan ook dat deze winkel wordt toegevoegd aan tweakers.
Met simpele vragen kan je nog terecht kan bij de live chat. Er is echter maar 1 werknemer in de live chat, en deze is bijna heel de tijd bezet. Het lijkt alsof de werknemer uit de chat de enige is. Ik heb al enkele keren een mail gestuurd via het contactformulier maar ik heb hier nooit antwoord op gekregen. (ondertussen een week geleden) Het is precies of ze hebben mij als klant express laten vallen omdat ze niet weten wat het probleem is. Ook kon de werknemer mij in de chat niet verder helpen en moest ik over het algemeen lang wachten om hem te pakken te krijgen of om een antwoord te krijgen in de chat.