MuizenShop.nl

Dxracer stoel gekocht bij gamestoelenshop.nl, een dochter van muizenshop.nl, kadootje voor een huisgenoot.
Na een paar maanden helde de stoel over naar rechts. Een stuk metaal is verbogen. Na contact met de klantenservice zou de monteur langs komen. Uiteindelijk bleek dit de importeur te zijn die bij mij thuis is komen kijken wat het probleem precies is. Die heeft mijn huisgenoot verteld en ik citeer (Je krijgt geen nieuwe stoel, Volgende week kom ik terug en kom ik de stoel maken. Waarschijnlijk alleen het zitvlak. Ga maar lekker door met doen wat je nu doet en maak je niet zorgen over dat de schade erger word.).

Er is daar als laatste speciaal om gevraagd omdat we de stoel niet nog verder krom wilde buigen. maar zoals ik al zei, meneer zei geen probleem maak je er geen zorgen om..

Een weekje later krijg je een email dat de garantie is afgewezen: Garantie aanvraag niet goed gekeurd omdat de stoel er niet netjes genoeg meer uitzag en er een brandgaatje in zou zitten die ik zelf niet eens kan vinden. Nog even voor de duidelijkheid dit is een garantie aanvraag voor een krom gebogen stuk metaal in het zitvlak van de stoel..

Puntje bij paaltje heb je blijkbaar in hun ogen dus geen garantie als je de stoel gebruikt en hebben wij nu een schots en scheve dxracer stoel waar ik niks meer me kan en het enige wat deze winkel kan aanbieden is korting op een nieuwe stoel, waarbij je, als je dan weer een probleem hebt kan fluiten naar je garantie. En als wij het er niet mee eens zijn maar een klacht bij thuiswinkel waarborg moeten indienen. Oftewel weer eens lekker afgewimpelt.

Je wordt netjes beantwoord, maar daar is het ook bij gezegd. De antwoorden zijn niet rationeel, (een garantie aanvraag afhandelen omdat er de stoel gebruikt is en een brandgat is zou zitten.). Korting geven om een nieuwe stoel te kopen.( waarom zou je een nieuwe stoel willen als ze de garantie van de eerste niet eens netjes kunnen afhandelen.).

Scorekaart voor MuizenShop.nl