F-Mobile

Ik bestelde afgelopen zondag een Apple TV bij deze webwinkel, een stuk goedkoper dan in alle andere webshops in de pricewatch van Tweakers. Deze morgen, woensdagochtend, is alles geleverd. De verzending was direct klaargemaakt, maar de minder snelle levering ligt niet aan het bedrijf, maar aan de Belgische post. Ik zou hen dan ook aanraden een andere bezorger te zoeken.

Maar dat neemt niet weg dat ik zeer tevreden ben!

UPDATE: Zoals andere reviewers al vermeld hebben, zijn vele producten tweedehands. Controleer het serienummer van bijvoorbeeld Apple-producten op https://getsupport.apple....?PRKEYS=PF10&locale=nl_BE# om te zien of de Technische Support nog geldig is.

Zie de korte toelichting.

Deze webwinkel houdt de klanten goed op de hoogte wat betreft verzending en levering, verder heb ik niet echt contact gehad.

Beste Lodewijk,

bedankt voor uw feedback.
Ik wil graag wel duidelijk stellen dat ENKEL de producten in de rubriek '2dehands" effectief 2dehands toestellen zijn. Alle andere toestellen en accessoires aangeboden op F-MOBILE.be zijn 100% nieuwe producten met 2 jaar garantie. Nooit geactiveerd of uitgepakt. Laat dat duidelijk zijn. We willen hier geen misverstanden naar potentiële klanten!

Voor verdere vragen staan wij altijd ter uwer beschikking via mail, telefoon of in de winkel.

Met vriendelijke groeten,
Manuel Bogaerts
F-MOBILE.be

Beste mensen van f-mobile.

U vertelt beter geen onzin op dit forum: Na controle van het toestel en zijn unieke code van Apple bleek dat dit toestel niet meer in de garantie viel van Apple zelf. (https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do) Dit wil dus zeggen dat het toestel meer dan 2 jaar oud is. Ook was de doos al geopend én beschadigd. De Apple-TV lag ondersteboven in zijn verpakking. Iets wat niet zou gebeurd zijn bij een nieuw toestel.
De potentiële kopers geloven natuurlijk wat zij willen. Ik vertel puur objectief wat mijn ervaringen zijn met uw webwinkel, dus bij deze.

mvg

Scorekaart voor F-Mobile