ReplaceDirect.be

Zeer goede overzichtelijke website met enorm veel producten! Ik had een batterij nodig voor mijn smartphone, dit bedrijf was het enige die dit in hun gamma hadden en ook op voorraad!
Ik had nog twee andere bedrijven gevonden die deze batterij konden leveren na bestelling --> [2 weken levertermijn!]
Prijs bij die twee andere bedrijven bleek dan ook nog eens 400% hoger te liggen dan hier?! En nee dit was geen drukfout, prijs werd bevestigd via aparte Email.

's avonds besteld omstreeks 18u, levering op --> zaterdag!! rond het middaguur!

Klanten/klachten service niet nodig gehad. Als hun dienst klantenservice even vlot werkt als hun website informatie, alsook als wat betreft de levering van mijn bestelling, kan ik enkel een score van 101% toekennen aan dit bedrijf!!!

T.a.v. Het bedrijf en alle medewerkers, hartelijk dank om mijn bestelling op perfecte wijze af te werken. Daar het hier ging om een batterij van mijn smartphone en ik deze uiteraard snel wou hebben, heeft niemand gemerkt dat ik 1 avond niet bereikbaar was via GSM.
Een dikke pluim dus voor iedereen!

Scorekaart voor ReplaceDirect.be