Ik had Far Cry 4 via deze webshop besteld. Op 18 november zou de game geleverd worden, maar ik kreeg 's avonds op 17 november de e-mail dat ze te weinig mankracht hadden om de overdaad aan bestellingen te verwerken. De game zou een dag later worden bezorgd dan gepland. Okay, kan gebeuren. Echter, ook de dag erna kreeg ik een e-mail waarin werd uitgelegd dat de verwerking van de verzending weer een dag moest worden uitgesteld. Je zou je bijna afvragen of het opstellen van de mails niet meer tijd kost dan de verzending zelf, maar goed. Er werd mij verteld dat ik de bestelling kon annuleren. One More Level zou mij dan 5 euro extra restitueren, als een soort onkostenvergoeding. Goede oplossing, maar nadat ik de mail vroeg in de ochtend direct had beantwoord kreeg ik geen reactie meer. In de namiddag weer gemaild (aangezien een telefoonnummer nergens op de site te vinden is), maar weer geen reactie. De eerste e-mail die ik even later als antwoord ontving: "Uw bestelling is verzonden".... Het is spijtig dat ze hun goede imago (waarop ik had besloten bij hun te bestellen) zo te grabbel gooien. De gamezal ik vandaag retourneren.
VerzendingHet product werd verzonden, ondanks herhaaldelijk verzoek om de bestelling te annuleren.
KlantenserviceHet product werd verzonden, ondanks herhaaldelijk verzoek om de bestelling te annuleren. Ik ben later alsnog te woord gestaan en er werd mij een oplossing geboden. De webshop heeft de restitutie vervolgens vrij snel in orde gemaakt.