Aangenaam winkelen, maar trage levering Ik koop graag bij Bigu.nl dankzij de aantrekkelijke vormgeving van de website en het systeem van Bigu-credits. Bij elke aankoop verzamel je wat punten die je bij je volgende bestelling kunt inruilen voor korting. De prijzen van de webshop zitten goed. Niet extreem goedkoop, maar zeker ook niet te duur. De verzending is echter waar het schoentje knelt bij Bigu. Niet dat je weken moet wachten op je bestelling (moest het zo zijn omdat de stock bijvoorbeeld uitgeput is, wordt dit duidelijk aangegeven op de website zelf), maar de belofte - levering op releasedatum - wordt zelden nagekomen. Dit wordt echter gecompenseerd door het feit dat de verzending bij Bigu.nl gratis is, ook naar België. Wat ik nog waardeer is de familiaire gang van zaken via bijvoorbeeld Twitter. Het moet niet altijd te formeel zijn, dat gedrag past immers ook niet bij hun doelgroep. Al bij al kom ik graag terug bij Bigu.nl, maar dan vertrouw ik erop dat ze momenteel druk bezig zijn met een oplossing te zoeken voor de langere verzendtijden.