Topprice24

Woensdag 5 november 2014 om 14:23 bestelling geplaatst voor een Xbox 360 Slim 4GB + Kinect Sports Season 2 + Kinect voor € 299,00. Website gaf aan dat het op voorraad is en morgen in huis zou zijn. Rond 15:30 hebben ze de prijs verhoogt naar € 399,00. Rond 17:00 kreeg ik een telefoontje van hun dat de bestelling niet op voorraad was en dat deze ook niet meer terug zou komen. Mmmmhhh als ik nu nog op deze bestelling klik dan verschijnt er "op voorraad en morgen in huis", alleen een €100,00 duurder.
Denk niet dat ze gereageerd zouden hebben als de prijs niet hoger was geworden maar lager. Flauwe streek en leugens dus dit bedrijf gaat bij mij op zwart. Wil liever niet kennismaken met hun service mocht er iets mis gaan. Wie liegt die maakt het bij mij niet meer goed. Ik heb niet voor "waardeloos" als waardering gekozen, omdat ik wel het geld terug heb.
Dus mijn waardering is ronduit slecht !

Zie mijn toelichting hierboven bij de algemene beoordeling.
Ze hebben tegen mij gelogen voor een schamele € 100,00.

De klant heeft inderdaad een bestelling geplaatst voor 299 euro, echter is door een interne fout het product ten onrechte NIET afgeboekt. Het ging hier om een laatste exemplaar van het bestelde product.

Inmiddels is dit product wederom op voorraad en kan door deze klant alsnog voor dezelfde prijs besteld worden.

Wij hebben tzt met de klant contact opgenomen omtrent de gemaakte fout. Wij begrijpen echter wel de irritatie die is ontstaan. Het bedrag was dezelfde dag van bestelling nog teruggestort.

Scorekaart voor Topprice24