Via de Pricewatch kwam ik op de site van Valeda terecht en uiteindelijk heb ik hier mijn bestelling geplaatst. Ik vind het onbegrijpelijk dat er op Tweakers nog geen beoordeling van deze winkel staat.
De site is overzichtelijk en prima, maar vrij standaard. Wat voor mij de doorslag gaf om hier te bestellen is de gratis verzending en de optie om met creditcard te betalen zonder extra kosten. Dat komt meestal alleen voor bij winkels met aanzienlijk hogere prijzen, maar Valeda is met de concurrerende prijzen een positieve uitzondering hierop.
Deze bestelling was privé maar ik heb zelf een eigen bedrijf en zal voor toekomstige zakelijke bestellingen Valeda zeker overwegen.
Verzending verliep zonder problemen, weliswaar niet opvallend snel maar wel goed. De bestelling was goed verpakt en werd door DHL bezorgd.
Ik werd door Valeda van het hele bestelproces op de hoogte gehouden per e-mail. Het viel me op dat de opmaak van de communicatie verschilde. De orderbevestiging en de nieuwsbrief zagen er strak uit, maar de e-mails voor de verzendmelding en factuur hadden niet die opmaak. Klein minpuntje, maar dat is dan ook echt het enige wat ik zou kunnen opmerken.