Ik had nog nooit wat bij Creative besteld en uberhaupt nog nooit wat direct bij een fabrikant besteld omdat de levertijden meestal wat langer zijn en de prijzen vaak iets hoger. Bij het opzoeken van de specificaties van de Soundblaster Tactic3D Rage v2.0 op de site van Creative, zag ik dat deze direct bij hun te bestellen was. Aangezien het produkt nog nergens bij de bekende/grote webshops te bestellen was en tot m'n verbazing wel voor een scherpe prijs (goedkoper of gelijk aan de v1.0) inc. gratis verzending werd aangeboden, ben ik tot koop overgegaan.
De site ziet er overzichtelijk uit en over het verloop van de bestelling word je netjes per e-mail op de hoogte gehouden.
Het enige nadeel van direct bij de fabrikant bestellen is dat de RMA-procedure volgens mij wat omslachtiger is (bij een winkel en de meeste grote webshops stap je zo naar binnen). Ik heb hier overigens nog ervaring mee gehad en hoop deze uiteraard ook niet te krijgen.
Het produkt was op 29 okt besteld waarbij werd aangegeven dat de levertijd 3-9 dagen zou zijn. Heel fijn werd het produkt al op de 31ste door DPD geleverd (pluspuntjes Creative!). Een track en trace link kreeg ik netjes per mail toen de Tactic3D bij Creative de deur uitging.
Verder werd het produkt geleverd in een stevige verpakking met opvulmateriaal.
Enig minpuntje (maar dat reken ik Creative niet aan) is dat bij DPD wel de dag maar geen tijdvak is te zien waarin het produkt wordt afgeleverd. Volgens mij kan je hierover wel met het lokale depot bellen tegen normaal tarief.