Naxu (downloads)

Ook ik ben er helaas ingetrapt. Ik heb bij Naxu Fifa 15 gekocht, althans geprobeerd. Was in de veronderstelling dat het een game op een disc zou zijn, maar het bleek een code te zijn. En de verzonden code bleek ook nog eens te weinig karakters te hebben voor de psp dus werkte niet. Contact opgenomen met de helpdesk dat ik mijn bestelling wilde retourneren omdat ik een fysieke game had verwacht en de code ook niet werkte. Een reactie gehad per mail van ene Mike maar daarna nooit meer wat gehoord.

Ook het annuleren via de aankop via Paypal ging niet, omdat zij alleen fysieke goederen blijken te dekken. Kortom: niets bestellen bij deze site. Misschien was ik enigszins naief maar een wijze les de volgende keer niet meer gelijk voor de goedkoopste site gaan, ookal ziet het er op het eerste gezicht goed uit. Laat je niet misleiden!

1 mail teruggehad, daarna nooit meer wat gehoord. Zelfs van een retourzending invullen op de site nooit een bevestiging gehad.

Scorekaart voor Naxu (downloads)