Laptops4all

Laptops4all heeft een duidelijke site met een ruim aanbod aan laptops. Er zijn verschillende prijs segmenten dus er is voor ieder wat wils. Ook bied men enige mogelijkheid tot het aanpassen van de configuratie. Zo waren op mijn verzoek het OS en de HDD niet meegeleverd. Uiteraard is dit verrekend met de prijs van de laptop.

Laptop4all komt de omschrijving van de laptop zo goed als na. De laptop was, op wat krassen en gebruikerssporen na, in prima conditie. Verder was ik zeer verrast over de accu omdat deze zo goed als nieuw was (wear level < 1% ). De enige slordigheid die ik heb ontdekt zijn enkele specificaties omtrent de laptops. Zo heeft een Lenovo T420 geen USB 3.0 poort, heb ik geen fingerprint scanner zoals het plaatje suggereert en hoort het woord Advanced, in Intel Centrino Advanced N6300, vervangen te worden door Ultimate. Je doet er dus goed aan om zelf nog even de specificaties van de laptops te controleren. Eventueel navragen bij Laptops4all zou geen probleem mogen zijn omdat men snel en duidelijk reageert via de mail.

Ik heb veel mail contact gehad met Laptops4all en enkele daarvan gingen over de verzending. Ik had aangegeven dat ik het pakket pas later kon ontvangen en Laptops4all heeft zich hier prima aan gehouden. Het enige nadeel was dat ik zelf mijn T&T code moest opvragen.

De verpakking van de laptop was prima gedaan. De laptop zat in het midden van de doos en werd om zijn plaats gehouden door plastic folie. Hierdoor kon de laptop geen kant op. De accessoires zaten in een apart compartiment van de doos. Enige nadeel was dat de laptop zelf niet werd beschermd.

Ik heb veel mail contact gehad met Laptops4all omtrent het aanpassen van de configuratie en andere vragen met betrekking tot het aanschaffen van een laptop. Vrijwel alle mails werden binnen 24uur beantwoord. De reacties waren professioneel en duidelijk.

Scorekaart voor Laptops4all