Game Computer

12 september was het dan eindelijk zover dat de juiste geluidskaart en de nog ontbrekende harde schijf aangesloten werden. En dat werkte goed, maar helaas de volgende dag brandde er een alarmerend rood lampje op het moederbord. De boot device led. En dat bleef het doen; onder het mom ik heb betaald voor assemblage en ondersteuning heb ik dit gemeld bij dhr B. Hij zou uitzoeken wat het was en dan van zich laten horen. Het bleef stil! En dan nog dit; toen ik de pc bij dhr. B. ophaalde vertelde hij mij tussen neus en lippen door dat er geen ruimte was de kabel brei weg te werken. Dus was mijn mooie inkijk Antec Nine Hundred Two V3 een warboel van kabels. Pas geleden kwam een maat van me langs zag, dit schudde het hoofd en ging bezig. Resultaat een bijna "lege" kast, met goed zicht op de fans ed. Het pastte allemaal tussen de lege ruimte bij de achterwand. Maar helaas werkt de pc erg slecht, hij slaat regelmatig helemaal uit..of loopt vast. En dan wordt ie nog niet eens zwaar belast. Ik heb nu echt geen zin meer om nog de hulp van dhr.B. in te roepen. Dus gaat die maat er binnenkort es goed naar kijken. Ik hoop niet dat er nog ooit garantie issues gaan spelen, want ik wil het liefst nooit weer met die jongeman te maken hebben. Ben echt te gefrustreerd geraakt. En hier wil ik het dan bij laten...ik verwijs naar de slotconclusie van mijn vorig schrijven over dit bedrijf.

Bij het inroepen van hulp/ondersteuning wordt deze niet gegeven.

Scorekaart voor Game Computer