Ben van Dijk Electronics BV

Ik kom al heel lang bij de Ben van Dijk en ik ben over het algemeen heel tevreden over de service.
Sinds kort hebben ze een vernieuwde showroom en website, en die ziet er er erg goed uit.
De winkel is heel overzichtelijk en stijlvol ingericht, en de site werkt prima en ziet er netjes uit.

Een jaar geleden kocht ik een Philips E5 speakerset, maar na een week er mee gespeeld te hebben viel het me toch erg tegen. Ik kon zonder problemen het setje omruilen voor een Harman Kardon BDS 775 uiteraard met enige bijbetaling.

In mei heb ik na een demo avond de Samsung 55HU7500 gekocht. Na wat onderhandelen een mooie prijs hiervoor afgesproken en netjes binnen de afgesproken tijd het toestel geleverd gekregen. Hierna begonnen de problemen helaas. Mijn eerste toestel had een audio probleem met de luidsprekers van het toestel zelf. De tweede en derde een probleem met haperende audio en beeld. Meer daarover is in dit topic terug te vinden: forum: Samsung UE55HU7500 audio/video probleem
Uiteindelijk is het heel netjes opgelost met een vervangend toestel van LG (55EA9809).

Eerste keer toestel zelf meegenomen in de winkel, het omruilen heeft Ben van Dijk zelf netjes afgehandeld.

Na aankoop van de Samsung was de aftersales in eerste instantie beneden alle peil. Ik heb ontelbare keren aan de lijn gehangen waarbij de verkoper nooit bereikbaar was. Hij zou mij dan terugbellen, maar dat gebeurde dus zelden.
Vervolgens werd ik doorverwezen naar de monteurs van Samsung, in mijn geval Selectro Group. Deze jongens komen niets anders doen dan een moederbord vervangen om daarna niets te controleren en te gaan (twee keer meegemaakt).
Uiteraard is dat niet aan de Ben van Dijk aan te rekenen, maar even goed een vervelende ervaring.
Uiteindelijk heb ik bij Ben van Dijk de juiste persoon te pakken gekregen en werd er serieus gehoor gegeven aan mijn klacht. Een monteur van Ben van Dijk zelf is een aantal malen langs gekomen, en er is hard gewerkt om met een oplossing te komen.
Helaas was het probleem door hen niet op te lossen en ook Samsung had geen antwoord.
Ben van Dijk heeft toen aan mij gevraagd wat mijn voorstel was, en we zijn tot een oplossing gekomen waarbij ik met een kleine bijbetaling de Samsung voor een LG Oled heb omruild.

Alles bij elkaar ben ik zeker tevreden over hoe Ben van Dijk uiteindelijk het probleem heeft opgelost, een verbeterpunt voor ze is denk de verkopers geen aftersales laten doen, maar daar gewoon iemand full time mee bezig te laten zijn.

Scorekaart voor Ben van Dijk Electronics BV