Telefoonstunt.nl

De site lijkt mooi maar ze kwamen de snelle levering en goede service belofte bij mij niet na. Zondag besteld donderdag nog niet binnen. Op de site "voor 17:30 besteld, morgen in huis" was niet waar. Ze zijn zeer slecht bereikbaar. Soms op de chat heel soms per telefoon.

Betaald en dagenlang geen bericht. Ik dacht echt dat ik opgelicht was. Reageren niet op mail. UIteindelijk aan te telefoon gekregen, artikel was kwijtgeraakt bij pakketdienst, "schuld pakketdienst" Het oplossen hiervan ging moeizaam. Andere Iphone is uiteindelijk toegestuurd.

in overleg 16GB ipv 32 GB geleverd. verschil euros zou teruggestort worden (afspraak per telefoon) . Echter geld kwam maar niet. Op mails wordt gewoon niet geantwoord. Heeft een 2 maanden geduurd voor ik het verschil terug had, na veel gezeur en vaak proberen contact op te nemen. "betaling klaar in het systeem, komt eraan" maar geld kwam niet.

Uiteindelijk (na twee maanden) was het verhaal : Omdat ik het toestel "snel" wilde hebben zou ik moeten betalen voor de koerier. Uiteindelijk is de 99 euro toch betaald. Voor mij nooit meer bij deze winkel of iets anders van de trs-group.nl b.v.

De optie zeer zeer slecht, 0 sterren is helaas niet selecteerbaar op tweakers anders had ik die gekozen.

Scorekaart voor Telefoonstunt.nl