Goedkope Ledlampen.nl

Beste "klant" ,
Het ligt niet in onze aard om op dit soort aantijgingen te reageren , maar u blijft aan het stalken , dus wij kunnen nu niet anders.
Het merendeel van de Nederlandse bevolking heeft fatsoen , en klachten zijn nu eenmaal inherent aan het verkopen van producten.
Voor iedere klacht bestaat een oplossing.
Iedere klacht verdient ook een oplossing.
Helaas is het zo dat een heel klein gedeelte van de bevolking nooit en te nimmer tevreden gesteld kan worden en onmogelijke eisen stelt of bedreigingen uit.
Wij kunnen hier niet aan tegemoet komen en het maakt ons niet meer uit wat u verder schrijft op fora , overigens overal met een andere schuilnaam.
Wij hebben zeer veel tevreden klanten , waarvan wij de namen uiteraard niet kunnen gaan publiceren hier.
Maar u probeert als individu ons bedrijf in een kwaad daglicht te stellen en schuwt werkelijk geen enkel middel.
U blijft aan het dreigen dat u het hele internet vol gaat zetten met negativiteit over ons bedrijf dat wij met passie en toewijding uitbaten.
Retour kosten omdat van gedachte veranderd wordt worden door ons overigens nooit vergoed.
Het houdt hier voor ons op en hopen oprecht dat u tot inkeer komt van dit gestalk.
Met vriendelijke groet ,
goedkope-ledlampen.nl