Bigu

Het proces is tot en met de betaling prima geregeld. Spel aanbod is niet heel groot maar de momenteel relevante games zijn te bestellen. Betalen kan alleen vooruit en hier gaat het mis. Na betaling ontbreekt iedere vorm van status update met betrekking tot je bestelling en is de enige vorm van communicatie het versturen van reclame mails.

Ik zat te dubben of ik hier n.v.t. of zeer slecht in moest vullen. Het is namelijk maar de vraag of mijn bestelling reeds verzonden is. Bigu claimt van wel maar heeft de grootst mogelijke moeite om track en trace codes aan bestelnummers te koppelen en heeft dus eigenlijk geen flauw idee wat er gebeurd zodra zij het pakketje aan hun koerier overgeven weten ze bij God niet meer waar hij is. Een trucje wat in webshopland toch geen noviteit meer is, is hier pure rocket science.

Hoewel vriendelijk toch niet best. Men komt verder dan vage toezeggingen en vermoedens als men de telefoon al opneemt. Jammer, niet meer doen..

Scorekaart voor Bigu