Megapool

De levertijden zijn misleidend op de website van Megapool, overal moet jezelf achteraan , Ik heb langer dan 1 Maand gewacht op mijn wasmachine ,niets heb ik gehoord van ze uit zichzelf ,telkens wanneer ik wederom contact heb opgenomen was de reply van Megapool : we verwachten de wasmachine van de fabrikant deze week .... 1 week ! later precies hetzelfde verhaal .Na 1.5 maand aan het lijntje gehouden te zijn mijn geld teruggestort.
De klantenservice is zowel Telefonisch als per Email ver beneden peil , Je wordt gewoon voor de gek gehouden een levertijd van langer dan 1 Maand is gewoon absurd .

Aangezien De levertijden op de website van Megapool misleidend zijn,de klantenservice per telefoon zeer beneden de maat is en per Email onjuistheden van de levertijd word vermeld en na langer dan een maand Nog geen wasmachine heb ontvangen , zou ik Megapool Nooit aan iemand willen aanbevelen , Ga liever naar een winkel waar de levertijden wel kloppen en die nog (enige) service hebben.

Na langer dan 1 Maand aan het lijntje gehouden te zijn en nog geen levering van de gekochte en meer dan 1 Maand betaalde wasmachine ! en ik het wachten en smoesjes zat was , werd mijn geld binnen 3 dagen teruggestort , Maar dat mag ook wel ze hebben het langer dan een maand op hun rekening gehad !

Scorekaart voor Megapool

Qshops