Headphonehome.nl

Service & Meedenken
Ik wilde een Beyerdynamic DT-990 koptelefoon aanschaffen van 250 ohm, waar er ook versies zijn van 32 en 600 ohm. De medewerker die ik telefonisch sprak vroeg waar ik de koptelefoon voor wilde gebruiken en waarom ik specifiek voor dit model, inclusief 250 ohm koos. Na mijn uitleg onderschreef hij mijn keuze, maar vroeg nog wel een keer extra of ik de koptelefoon ook wilde gebruiken in ruimtes met andere mensen, omdat de open koptelefoon omgevingsgeluid niet uitsluit maar ook anderen kan laten meegenieten. Hoewel ik overwegend mijn research doe voordat ik een produkt aanschaf vind ik dit soort meedenken professioneel en ben hier dan ook blij mee!

Prijs / Concurrerend
Vanuit de pricewatch waren er twee shops die deze koptelefoon substantieel goedkoper aanboden dan de adviesprijs. Omdat ik op de website van een concurrent van Headphonehome.nl een review aantrof van een DT-990 pro, wat een andere (en goedkopere) versie is zocht ik telefonisch contact om te achterhalen of ze wel het juiste product in de pricewatch gelinkt hadden. Dit bleek bij de concurrent niet het geval te zijn. Bij Headphonehome wisten ze het niet zeker, maar op basis van de administratie zou het 99% zeker wel de juiste zijn. De medewerker die mij telefonisch te woord stond gaf aan dat hij het voor de zekerheid even zou laten nakijken in het magazijn om mij hier vervolgens over terug te bellen. Binnen 10 minuten werd ik teruggebeld met de bevestiging dat het geen "pro" was, maar de versie die ik zocht.

Informatief
De website van Headphonehome is niet de meest uitgebreide en informatie over een specifiek product bevat soms ook kleine foutjes. In mijn geval merkte ik, terwijl ik met de medewerker aan de telefoon was, dat in de omschrijving van het product stond dat er een kabel van 150 cm meegeleverd werd, terwijl de informatie van de fabrikant sprak over een 300 cm kabel. De medewerker draaide er niet omheen en gaf toe dat dit niet klopte en aangepast zou moeten worden. Dit laatste maakt dan ook dat ik geen uitstekend geef.

Headshophome garandeert levering de volgende dag als je voor 15:00 uur bestelt. Het was ondertussen na 16:00, maar omdat de medewerker begrepen had dat ik deze graag wilde afnemen had hij bij het nagaan of het geen "pro" versie was al opdracht gegeven om de hoofdtelefoon voor te bereiden voor verzending, zodat deze toch nog de volgende dag afgeleverd zou worden. Van bestelling tot betaling iets meer dan 24 uur uiteindelijk, maar netjes door Post NL verzekerd afgeleverd na 17:30 (dus geen vrije dag opnemen om product te ontvangen). Helemaal top!

Scorekaart voor Headphonehome.nl