Perfecte zaak, ik ben hier al heel vaak geweest.
Echt kanjers achter de toonbank, mensen die hard werken en werkelijk alle tijd uittrekken voor iedere klant om precies duidelijk te maken welke beslissingen de klant moet nemen en wat de haken en ogen zijn. Ik zou deze winkel aanraden voor alle particulieren die in Rotterdam / Delft / Den Haag een computer willen aanschaffen. Deze mensen zijn eerlijk, rustig en de tegenstelling van de gehaaide verkopers of de vetzakkerige computerboer met easy money dollartekens in zijn ogen.
Als tweaker is het wat minder interessant omdat ze op de website voornamelijk AOpen spullen hebben. Ze bouwen ook alles met AOpen.De website is niet je van het kwa informatie, dat is ook een punt.
Op emails over RMA heb ik altijd heel snel respons gehad, de verdere afwikkeling is ook goed. Over de reden van defect zijn kun je ook eerlijk met ze zijn, ik heb uitgelegd dat het half mijn eigen schuld is dat xxx niet werkt, meestal raden ze het dan aan toch voor RMA te gaan.
Echte goede zaak, geef flauwekul.
Ik heb er ooit een geheugen module gekocht die niet wou werken in mijn moederbord. Toen ben ik gelijk teruggegaan en zonder bonnetje kreeg ik een module met een andere lay-out (die wel werkte).